ISTT is loading!
Prof. Dr. FRANZ RUPPERT – „Bolile, cu foarte putine exceptii,...
 /   / Prof. Dr. FRANZ RUPPERT – „Bolile, cu foarte putine exceptii,...
Prof. Dr. FRANZ RUPPERT – „Bolile, cu foarte putine exceptii, isi au cauza in relatiile noastre”

Prof. Dr. FRANZ RUPPERT – „Bolile, cu foarte putine exceptii, isi au cauza in relatiile noastre”

Este psihoterapeut, profesor de psihologie la München si, de mai bine de doua de¬ce¬nii, se dedica studiului traumei, al de¬presiei si tulburarilor psihice grave.

„Metoda Constelatiei Identitatii”, expusa in detaliu in cartile sale, pleaca de la ideea ca o mare suferinta afec-teaza nu doar pe cel care o traieste, ci si pe cei din jur si chiar pe urmasii urmasilor acestora. Un punct de vedere revolutionar, care a schimbat din te¬melii psihoterapia si care scoate la iveala ne¬banuitele resurse de vindecare ale psihicului uman. Dl Franz Ruppert a fost prezent in Romania pentru doua zile, la invitatia „Institutului pentru Stu¬diul si Tratamentul Traumei”. Ne-a acordat un interviu in exclusivitate despre dragoste, relatii si despre cum suferintele timpurii ne decid une¬ori destinul.

Cititi interviul realizat de Dia Radu pe site-ul revistei „Formula AS”:
http://www.formula-as.ro/2017/1248/asul-de-inima-45/prof-dr-franz-ruppert-bolile-cu-foarte-putine-exceptii-isi-au-cauza-in-relatiile-noastre-21691

Articole Similare

 

Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.

Urmareste-ne