ISTT is loading!
Fundatia „Bucuria Ajutorului”
 /  Fundatia „Bucuria Ajutorului”
Fundatia „Bucuria Ajutorului”

Fundatia „Bucuria Ajutorului”

Fundatia „Bucuria Ajutorului”, este o organizatie nonguvernamentala, infiintata sub patronajul Arhiepiscopiei Bucurestilor in anul 2010 si este furnizor acreditat de servicii sociale din luna iulie 2011.
Este membra cu drepturi depline a Federatiei Filantropia, organizatie privata, non-profit, care reuneste in acest moment 22 din cele mai active asociatii si fundatii care lucreaza in domeniul social, in Patriarhia Romana.
Pentru indeplinirea misiunii sale, Fundatia Bucuria Ajutorului si-a propus ca obiective strategice pentru perioada 2011-2015 marirea paletei de servicii sociale oferite si dezvoltarea capacitatii organizationale.

Astfel, in luna ianuarie 2012 a fost infiintata prima filiala a Fundatiei Bucuria Ajutorului, in Parohia Valea Crangului, Protoieria Urlati, judetul Prahova, unde functioneaza un Centru de zi pentru copii.
Din luna februarie 2013 functioneaza in cadrul fundatiei Spitalul „Sfantul Nectarie” care are o capacitate de 28 de paturi si ofera asistenta medicala spitaliceasca paliativa.

Detalii: http://www.bucuria-ajutorului.ro

 

Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.

Urmareste-ne