ISTT is loading!
TOTUL DESPRE MAME
 /  TOTUL DESPRE MAME
TOTUL DESPRE MAME

TOTUL DESPRE MAME

Credem in parentingul bland, bazat pe empatie si respect si crestem impreuna cu generatia de maine de parinti si copii. Punem binele copilului in centrul actiunilor noastre si suntem pentru toti parintii sprijinul, suportul de care au nevoie. Impartasim din experienta personala si oferim informatii complete si avizate din partea unor specialisti.

Detalii: www.totuldespremame.ro

 

Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.

Urmareste-ne