ISTT is loading!
UNIVERSITATEA DIN BUCURESTI
 /  UNIVERSITATEA DIN BUCURESTI
UNIVERSITATEA DIN BUCURESTI

UNIVERSITATEA DIN BUCURESTI

Suntem pregatiti si bucurosi sa te insotim in experiente de invatare semnificative, care iti vor dezvalui o lume fascinanta, inca putin cunoscuta, plina de oportunitati si provocari. Psihologia si Stiintele Educatiei nu sunt doar doua domenii de studiu, in cadrul carora oferim o varietate de programe (licenta, master, doctorat, postuniversitare), ci ele reprezinta forte ale schimbarii si dezvoltarii sanatoase a oamenilor si a societatii. Aici vei invata cum sa iti valorifici mintea, cum sa te cunosti pe tine si sa-i intelegi pe ceilalti, cum poti sa devii valoros prin educatie si cum poti adauga valoare celor din jur.
Poti deveni, impreuna cu noi, parte a unei echipe care crede in puterea fiecaruia de a schimba lumea… cate putin, in fiecare zi…

Suntem o facultate dinamica, cu multe proiecte, cu un staff academic prestigios si cu studenti de foarte buna calitate, cu multe relatii de parteneriat la nivel national si international.

Detalii: http://fpse.unibuc.ro/

 

Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.

Urmareste-ne