ISTT is loading!

Parteneri


Brandul ITSY BITSY include singurul post de radio din România pentru părinţi şi copii, platforma online www.itsybitsy.ro, ateliere pentru părinţi şi copii şi evenimente pentru timpul liber în familie. Itsy Bitsy FM emite în eter în Bucuresti și în peste jumătate din teritoriul României. Lumea Itsy Bitsy o puteţi accesa oriunde şi oricând, prin intermediul aplicaţiei gratuite ITSY BITSY FM, disponibilă în GooglePlay şi AppStore. Itsy Bitsy a inițiat și obținut, împreună cu partenerii săi, ca 1 Iunie să fie zi liberă naţională pentru toţi românii şi are în derulare iniţiativa strategică naţională de prevenire a bullying-ului.

CONCORDIA este o organizatie independenta, neguvernamentala si non-profit, cu un istoric de peste 25 de ani in Romania, care are ca misiune sustinerea si (re)integrarea sociala, familiala, scolara si profesionala a copiilor, tinerilor si familiilor aflate in dificultate, spre o viata independenta si autonoma.

Detalii: https://www.concordia.org.ro/despre/

Suntem pregatiti si bucurosi sa te insotim in experiente de invatare semnificative, care iti vor dezvalui o lume fascinanta, inca putin cunoscuta, plina de oportunitati si provocari. Psihologia si Stiintele Educatiei nu sunt doar doua domenii de studiu, in cadrul carora oferim o varietate de programe (licenta, master, doctorat, postuniversitare), ci ele reprezinta forte ale schimbarii si dezvoltarii sanatoase a oamenilor si a societatii. Aici vei invata cum sa iti valorifici mintea, cum sa te cunosti pe tine si sa-i intelegi pe ceilalti, cum poti sa devii valoros prin educatie si cum poti adauga valoare celor din jur.

Poti deveni, impreuna cu noi, parte a unei echipe care crede in puterea fiecaruia de a schimba lumea… cate putin, in fiecare zi…

Suntem o facultate dinamica, cu multe proiecte, cu un staff academic prestigios si cu studenti de foarte buna calitate, cu multe relatii de parteneriat la nivel national si international.

Detalii: http://fpse.unibuc.ro/

Credem in parentingul bland, bazat pe empatie si respect si crestem impreuna cu generatia de maine de parinti si copii. Punem binele copilului in centrul actiunilor noastre si suntem pentru toti parintii sprijinul, suportul de care au nevoie. Impartasim din experienta personala si oferim informatii complete si avizate din partea unor specialisti.
Detalii: www.totuldespremame.ro

Fundatia „Bucuria Ajutorului”, este o organizatie nonguvernamentala, infiintata sub patronajul Arhiepiscopiei Bucurestilor in anul 2010 si este furnizor acreditat de servicii sociale din luna iulie 2011.
Este membra cu drepturi depline a Federatiei Filantropia, organizatie privata, non-profit, care reuneste in acest moment 22 din cele mai active asociatii si fundatii care lucreaza in domeniul social, in Patriarhia Romana.
Pentru indeplinirea misiunii sale, Fundatia Bucuria Ajutorului si-a propus ca obiective strategice pentru perioada 2011-2015 marirea paletei de servicii sociale oferite si dezvoltarea capacitatii organizationale.
Astfel, in luna ianuarie 2012 a fost infiintata prima filiala a Fundatiei Bucuria Ajutorului, in Parohia Valea Crangului, Protoieria Urlati, judetul Prahova, unde functioneaza un Centru de zi pentru copii.
Din luna februarie 2013 functioneaza in cadrul fundatiei Spitalul „Sfantul Nectarie” care are o capacitate de 28 de paturi si ofera asistenta medicala spitaliceasca paliativa.
Detalii: http://www.bucuria-ajutorului.ro
SOS Satele Copiilor Romania este o organizatie neguvernamentala care isi desfasoara activitatea prin 3 programe la nivel national in Bucuresti, Sibiu si Bacau si are ca scop asistarea si sprijinul acordat copiilor care au pierdut sau risca sa piarda ingrijirea familiei lor biologice.

Detalii: www.sos-satelecopiilor.ro


Asociatia Caritas Bucuresti este o organizatie umanitara infiintata in 1990 cu scopul de a contribui la eradicarea problemelor care afecteaza viata si demnitatea fiintei umane. In contextul unor continue provocari si nevoi sociale, asociatia si-a definit ca ratiune de a exista, ajutorarea comunitatilor defavorizate, a persoanelor sarace, singure, bolnave, cu dizabilitati, a copiilor orfani si a persoanelor aflate in situatii critice.
Asociatia Caritas colaboreaza din 2012 cu specialistii ISTT pentru unul dintre proiectele sale, Centrul Rezidential pentru copii Casa Sfantul Ioan. Misiunea Casei Sf. Ioan este sprijinirea copiilor din centru pentru ca acestia sa depaseasca dificultatile generate de separarea de parinti prin oferirea unui spatiu securizant unde copiii sa se simta acceptati, respectati si valorizati.
Prin acest parteneriat, o echipa de psihologi formati in psihotraumatologie ofera periodic suport atat echipei de pedagogi, asistenti sociali si educatori care lucreaza zi de zi alaturi de copiii asistati in centru, cat si sustinere psihologica copiilor care au trecut prin traume multiple de-a lungul vietii lor.
Detalii aici: http://www.caritasbucuresti.org

 

Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.

Urmareste-ne